Rikosilmoitinjärjestelmät hälyttävät myös tulipalon tai vesivahingon sattuessa

Rikosilmoitinjärjestelmät tekevät nopean hälytyksen murron, tulipalon, vesivahingon tai muun ongelman sattuessa. AP Safe Oy:n tuotteita voit ostaa verkkokaupasta kaikkialle Suomeen kuten myös tilata tarjoamiamme asennus- ja muita palveluita. Rikosilmoitinjärjestelmällä kiinteistösi on laajemmin turvattu: se on moniulotteinen suojalaite, jonka avulla henkilöt ja omaisuus pystytään suojaamaan myös muissa kuin varkaustilanteissa.

Asentajamme valitsevat parhaiten kiinteistöösi sopivan ratkaisun

Asentajamme valitsevat anturit, joilla rikosilmoitinjärjestelmästä saadaan kiinteistössäsi paras mahdollinen etu. Nopea ja varma hälytys on turvallisuuden kulmakivi. Riippuen kiinteistösi, tarjoamme joko kokonaan kaapeloituja tai langattomia järjestelmiä.  

Rikosilmoitinjärjestelmä toimii ilman sähköjäkin

AP SAFE Oy:n asentamat järjestelmät ovat varmatoimisia. Rikosilmoitinjärjestelmä hälyttää häirinnästä ja vahingoista ja pystyy lähettämään hälytysviestin, vaikka sähkö ja puhelinlinjat olisivat katki tai katkaistu.

Luotettava keskus on hälytysjärjestelmän sydän

Oikein asennettuna ja säännöllisesti huollettuna rikosilmoitinjärjestelmä tuo taattua turvaa omaisuudellesi ja läheisillesi. Tutustu myös asennus- ja huoltopalveluihimme täällä.

Mietityttääkö turvallisuus?

Kun oma, läheisten ja omaisuuden turvallisuus on mietteissä, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut turvallisuuskysymyksiin.