Tuotesuojaus on helppoa nykyaikaisilla laitteilla

Tuotesuojaukseen AP Safe Oy tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja verkkokaupassa. Helsingissä ja lähialueilla autamme myös omaisuutesi ja läheisesi turvaamisessa tarjoamalla suunnittelu- ja asennusapua. Tutustu palveluihimme täällä.

Tuotesuojausjärjestelmät tuotteisiisi sopiviksi

Onko suurikokoinen kovahälytin tuotteesi paras turva? Vai olisiko parempi vaihtoehto väripanos, joka laukeaa, kun hälytin irrotetaan väkisin? Esimerkiksi vaatteisiin ja kirjoihin sopivat tarrahälyttimet löydät myös verkkokaupastamme. Tutustu monipuoliseen valikoimaan! 

Tuotesuojaus, kävijälaskuri ja mainostila samassa paketissa

Tutustu myös tuotesuojaporttiimme. Tuotesuojaportti on samaan aikaan tehokas tuotesuojaus, joka lukee kovia hälyttimiä ja tarrahälyttimiä sekä kävijämäärää. Tuotesuojaporttiin voidaan myös kiinnittää mainoksia. Kävijälaskuriraportit portti siirtää ennalta määrättyyn aikaan sähköpostitse valitsemaasi osoitteeseen. Näin esimerkiksi mainoskampanjan tehokkuus on hyvin mitattavissa. Tutustu tuotesuojaporttiin. 

Mietityttääkö turvallisuus?

Kun oma, läheisten ja omaisuuden turvallisuus on mietteissä, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut turvallisuuskysymyksiin.