Asiantuntijoiden valitsemat turvatuotteet löydät verkkokaupastamme

AP Safe Oy on valikoinut verkkokaupan turvatuotteet huolella. Tuotteet tulevat tunnetuilta, laadukkailta valmistajilta ja niissä on oikein hyvä takuujärjestelmä. Tarjoamme myös suunnittelu-, huolto- ja asennuspalvelua niin lähiympäristössämme Uudellamaalla kuin koko Suomen laajuisesti.

Turvajärjestelmät kodin tai yrityksen turvaksi

Rikosilmoitin ilmoittaa kotona tai yrityksen tiloissa tapahtuvasta onnettomuudesta. Älykäs järjestelmä tunnistaa murron lisäksi myös tulipalon ja vesivahingon ja ilmoittaa niistä eteenpäin pelastuslaitokselle. Näin omaisuus- ja mahdolliset henkilövahingot saadaan minimoitua. Lue lisää.

Jo pelkkä videovalvonta ennaltaehkäisee ilkivaltaa ja murtoja

Videovalvonta on nykyaikaisen teknologian avulla helppo laittaa kattamaan laajasti kiinteistö ja sen ulkotilat. Langattomat kamerat voidaan laittaa myös hankalakulkuisiin paikkoihin ja HD-kamerat kuvaavat selkeästi myös öisin. Lue lisää.

Kulunvalvonnalla helppoa valvontaa

Kulunvalvontajärjestelmät mahdollistavat kiinteistön kävijöiden seurannan helposti. Rajatulla kulkuoikeudella suojaat tiloja asiattomilta henkilöiltä ja voit yhdistää kulunvalvonnan myös työajanseurantaan. Lue lisää.

Tuotesuojaukseen monia vaihtoehtoja

Onko yrityksesi tuotteisiin paras suoja kovahälytin vai sopisiko tarrahälytin paremmin? Nämä ja monet muut tuotteet löydät myös meiltä. Lue lisää.

Rahanhallintaan luotettavat välineet

Luotettavat laitteemme tekevät rahanhallinnasta helppoa ja virheetöntä. Järjestelmät on päivitetty uusimpiin Euro-seteleihin ja jatkossakin uusien seteleiden julkistamisen jälkeen päivitys on helppoa. Meiltä saat myös työaikaa säästävät kolikkolaskurit. Lue lisää.

Mietityttääkö turvallisuus?

Kun oma, läheisten ja omaisuuden turvallisuus on mietteissä, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut turvallisuuskysymyksiin.