Kulunvalvonnalla turvallisuutta ympäristöön

AP Safe Oy:n kulunvalvontaan tarkoitettua laitteistoa voit tilata verkkokaupasta tai ottamalla suoraan yhteyttä. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä, mutta palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Teknisillä laitteilla kulunvalvonta estää epätoivottujen henkilöiden pääsyn kiinteistöön ja voi antaa myös tietoa kiinteistösi kävijämääristä ja kulkuajoista. Kulunvalvonnalla lisää oviin ja muihin kulkuväyliin kohdistuvaa valvontaa ja tarkkailua.

Kulunvalvonta kerää kulkutapahtumat muistiin

Kulunvalvonta kerää tapahtumia muistiin siten, että niitä on helppo jälkikäteen tarkastella ja koostaa raportteja. Kulkuja voidaan tutkia hyvinkin tarkkaan, päivä, kellon tai esimerkiksi tietyn oven mukaan.

Seuraa kiinteistösi kävijöitä ja työntekijöiden työaikoja

Tutustu kulunvalvontalaitteistoomme verkkokaupassa ja vaikuta helposta tavasta hallita kiinteistössä kävijöitä. Kulunvalvonnalla voidaan korvata esimerkiksi mekaaniset avaimet ja aulavahdit. Kulunvalvonta voi toimia myös työajanseurannassa.

Mietityttääkö turvallisuus?

Kun oma, läheisten ja omaisuuden turvallisuus on mietteissä, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut turvallisuuskysymyksiin.