Videovalvonnan ammattilainen palvelee kautta maan

Ap Safe Oy:n videovalvonnan tuotteet voit ostaa verkkokaupasta, mutta tarjoamme myös suunnittelu- ja asennuspalvelua. Epäonnistunutkin murto tai ilkivalta häiritsee yritystoimintaa viemällä työtunteja pois asian selvittelystä. Videovalvonta helpottaa luvattoman kulkijan henkilöllisyyden selvittämisessä, mutta jo näkyvät valvontalaitteistot ehkäisevät ilkivaltaa ja murtoja.  

Videovalvonta estää rikoksia

Näkyvä videovalvonta nostaa tunkeutujan mielessä kiinnijäämisen uhkaa. Asentamalla kamerat näkyville paikoille, hillitsevät ne selvästi aikeita tunkeutua luvatta kielletylle alueella.

Nykyteknologialla langatonta valvontaa laajalle alueelle

Kehittynyt teknologia mahdollistaa sen, että valvontalaitteillamme voidaan kattaa suuriakin alueita HD-kameroilla. Videovalvonnalle näet myös ennen pienet katvealueet ja myös pimeällä. Langattomia kameroita voidaan asentaa edullisesti myös vaikeisiin kohteisiin.

Kysy meiltä suunnittelu- ja asennuspalvelusta

Hyvin suunniteltu valvonta on tehokas turvakeino. Asiantuntijamme suunnittelevat kiinteistöäsi parhaiten turvaavat ratkaisut ja hoitavat asennuksen. Hoidamme myös huollot. Lue lisää palveluistamme!

Mietityttääkö turvallisuus?

Kun oma, läheisten ja omaisuuden turvallisuus on mietteissä, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut turvallisuuskysymyksiin.